Overzicht

Communicatie & Multimedia Design

Stageopdracht: Contentcreatie Marketingstrategie voor sociale media

Beschrijving:

Als stagiair krijg je de kans om betrokken te zijn bij verschillende aspecten van contentcreatie en marketing op sociale media. Je zult werken in een dynamische omgeving waar je creativiteit en communicatieve vaardigheden kunt ontwikkelen.

Taken en verantwoordelijkheden:

Contentcreatie: Je zult betrokken zijn bij het creëren van boeiende en relevante content voor verschillende sociale mediaplatforms, zoals Facebook, Instagram. Dit omvat het schrijven van pakkende teksten, het bewerken van afbeeldingen en video’s, en het plannen van de publicatieschema’s.

Sociale media beheer: Je zult helpen bij het beheren van onze sociale mediakanalen, waaronder het monitoren van reacties, het beantwoorden van vragen van gebruikers en het vergroten van de betrokkenheid van het publiek. Je krijgt de kans om strategieën te ontwikkelen om ons bereik en onze volgers te vergroten.

Analyse en rapportage: Je zult gegevens analyseren en inzichten verzamelen over de prestaties van onze sociale mediakanalen. Op basis van deze gegevens zul je rapporten opstellen en aanbevelingen doen om onze contentstrategie en marketinginspanningen te verbeteren.

Samenwerking: Je zult nauw samenwerken met het creatieve team, waaronder grafisch ontwerpers en marketeers. Je zult deelnemen aan brainstormsessies en je ideeën kunnen delen om innovatieve en effectieve sociale mediacontent te ontwikkelen.

Specificaties

 • Je volgt de opleiding CMD of vergelijkbaar
 • Je bent representatief, zelfstandig en gedreven;
 • Je bent communicatief vaardig
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Stagevergoeding: ja

Heb jij interesse in deze stage? Klik dan de knop hieronder.

Aanmelden

 • (Max bestandsformaat is 20mb in jpg, gif of png)
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
 • MM slash DD slash JJJJ
 • (Max bestandsformaat is 20mb in doc, docx)
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 4.