Overzicht

Stageopdracht: Marketingcommunicatie en merkactivatie voor een drankmerk

Beschrijving:

Als stagiair bij ons drankmerk krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij verschillende aspecten van marketingcommunicatie en merkactivatie. Je zult werken in een dynamische omgeving waar je je marketingvaardigheden kunt ontwikkelen en ervaring kunt opdoen in de drankenindustrie.

Taken en verantwoordelijkheden:

Marketingcampagnes: Je zult assisteren bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes om de naamsbekendheid van ons drankmerk te vergroten. Dit omvat het bedenken van creatieve concepten, het schrijven van pakkende copy, het coördineren van de productie van marketingmaterialen en het monitoren van de resultaten.

Sociale media en online marketing: Je zult meewerken aan het beheren van onze sociale mediakanalen en het ontwikkelen van strategieën om de betrokkenheid van ons publiek te vergroten. Je zult ook helpen bij het opzetten en optimaliseren van online advertentiecampagnes, inclusief het monitoren van de prestaties en het analyseren van gegevens.

Evenementen en merkactivaties: Je zult betrokken zijn bij het plannen, coördineren en uitvoeren van evenementen en merkactivaties om ons drankmerk onder de aandacht te brengen. Dit kan variëren van productlanceringen en pop-upwinkels tot sponsoring van evenementen en samenwerkingen met influencers.

PR en samenwerkingen: Je zult helpen bij het opbouwen van relaties met de media en influencers om de zichtbaarheid van ons drankmerk te vergroten. Je zult persberichten schrijven, perscontacten onderhouden en mogelijkheden voor samenwerkingen verkennen.

Specificaties

 • Je volgt de opleiding CMD of vergelijkbaar
 • Je bent representatief, zelfstandig en gedreven;
 • Je bent communicatief vaardig
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Stagevergoeding: ja

Heb jij interesse in deze stage? Klik dan de knop hieronder.

Aanmelden

 • (Max bestandsformaat is 20mb in jpg, gif of png)
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
 • MM slash DD slash JJJJ
 • (Max bestandsformaat is 20mb in doc, docx)
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 4.