Studenten - Stagebureau Sint Maarten | Curaçao

Student aan het woord: Daan

Tot op heden heb ik het zeer naar mijn zin op mijn stage en buiten mijn stage natuurlijk ook! 

Graag wil ik in het kort een stukje over mijn periode op Sint-Maarten vertellen.

Om te beginnen is mijn naam Daan. Ik ben 19 jaar en kom uit Barendrecht. Voor mijn studie Finance & Control (voorheen bedrijfseconomie) doe ik een stage op Sint-Maarten. Deze stage voer ik uit bij een bouwbedrijf op Sint-Maarten, gevestigd op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint-Maarten. 

Ik loop stage op de financiële afdeling. Mijn taken zijn onder anderen om de loonoverzichten te maken, een jaarrekening op te stellen en enkele kruisposten uit te zoeken. Dit doe ik gedurende een periode van 20 weken. Tot op heden heb ik het zeer naar mijn zin op mijn stage en buiten mijn stage om natuurlijk ook! Op Sint-Maarten is er genoeg tijd voor feestjes en BBQ Verder verblijf ik in het Stagehuis samen met 14 anderen, wat zeer veel gezelligheid met zich mee brengt. Dit is dus ook zeker een aanrader voor andere studenten.

Met deze korte omschrijving over mijn leven op Sint-Maarten hoop ik dat ik jullie tot nadenken heb gebracht. Verder hoop ik dat jullie de gelegenheid krijgen om net zo’n belevenis op Sint-Maarten mee te mogen maken als ik op dit moment beleef.