Tarieven & Info Sint Maarten

St. Maarten is het grootste eiland van de bovenwindse eilanden van de Nederlandse Antillen. Sint Maarten heeft een Nederlands en Frans gedeelte en telt ongeveer 75.000 inwoners.

Stagebureau garandeert op Sint Maarten een goede persoonlijke begeleiding tijdens je stage of vrijwilligerswerk.

Stagebureau Sint Maarten wordt vertegenwoordigd door Georgette. Verder organiseert zij alle zaken rondom huisvesting, komt ze je ophalen van de luchthaven en fungeert zij als helpdesk in geval van problemen. Let op, Sint Maarten is grotendeels Engelstalig! Het is dus zeer goed mogelijk dat je stage / vrijwilligerswerk in het Engels is.

***

Sint Maarten biedt een uitgebreid pakket aan diensten.

Kosten Sint Maarten

Het totale pakket (voor stagiairs) bestaat uit de volgende diensten:

  • Bemiddelen in je stageplaats
  • Introductie op je stageplaats.
  • Helpdesk tijdens je verblijf
  • Opstellen contract

Pakketkosten: GRATIS!!!!*

Nadat wij met het bedrijf succesvolle afspraken hebben gemaakt over de stageopdracht, -inhoud, -duur en -vergoeding, stelt Stagebureau Sint Maarten je stagecontract op.

Stagehuis

Alleen huisvesting

  • Bemiddelen in je huisvesting*
  • Helpdesk ter plaatse 

Pakketkosten: €75,-

StagehuisHuisvesting Plus

  • Bemiddelen in je huisvesting*
  • Ophalen van de luchthaven
  • Helpdesk ter plaatse 

Pakketkosten: €145,- 

*Wat verstaan wij onder ‘bemiddeling’ ?

Wij adviseren welke huisvesting geschikt is voor jou mbt afstand naar stage en natuurlijk een woning die zo goed mogelijk bij je past.

Wanneer je dicht op elkaar woont kunnen er ergenissen ontstaan. Natuurlijk stimuleren wij dat je onderling een gesprek aangaat om tot een overeenstemming te komen, maar in sommige gevallen lukt dit niet. In dit geval is het mogelijk om ons in te schakelen om te bemiddelen. Wanneer het conflict niet opgelost kan worden kunnen wij op zoek gaan naar een andere woonruimte mits beschikbaar.

Wanneer je voor het eerst een lange tijd in het buitenland bent en je je moet aanpassen aan een nieuwe cultuur kunnen gevoelens van heimwee ontstaan. Je kan bij ons terrecht voor begeleiding. Wij kennen de meeste stagebedrijven op het eiland, kunnen hierbij bemiddelen en hebben al 15 jaar ervaring met studenten die een tijd van huis zijn. Kortom ‘we’ve got you covered’ met dit pakket!